Street Crew har kriterier/Regler som følger klubben:

1: Medlemmer som skal være med i klubben SKAL ha Førerkort og bil.

2: Bilen skal være i forskriftmessig og i teknisk god stand.
 
3: Klubbmerke på bilen sin (enten frontvindu eller sidevinduer) er jo en selvfølge.
Klubbklær/klubbeffekter og medlemskort får du kjøpt i vår klubbshop.
 
 
4: Du kan være medlem av oss i street crew men har du ikke klubblogo på bilen,medlemskort eller at du går med klubbklær,vil du ikke få tilgang til våre rabattavtaler.

5: Du må være interessert i og være med på biltreff/cruising og yte noe for klubben og du bør ha noe å vise til street crew.
 
6: Sosiale medier er et av våre abeidsverktøy for og nå ut til folket,rundt om i landet,og regelen er i klubben at du må ha noe og vise til klubben,der du feks tagger street crew i inlegg av bilen din som du poster ut på sosiale medier,som feks Facebook,Instagram mfl,for og vise at du er en del av oss.
 
7: Vi har 0 tolleranse på svinkjøring,burning fra noen av våre medlemmer
 
8: Her street crew har vi og skal fortsatt ha  ha et helt  rusfritt bilmilijø.
alt som ligger under kategorien rus,narkotika eller dop tar vi i klubben stor  avstand i fra.
 
9: Alle har forskjellige meninger om bilmerker,og liker du ikke en bil "feks Golf " som et annet medlem kjører,så hold heller kommentaren for seg selv en og mobbe eieren av bilen. Ikke alle har råd eller inntekt til og kjøpe seg en flunke ny bil og shine opp som kansje du og jeg har.

10 Det vil ikke kunne være mulig og benytte seg av våre rabattavtale med våre sammarbeidspartnere,om du ikke er et aktivt medlem av Street Crew,har gyldig klubbmerke på bilen,eller har på deg klubbklær med vår klubblogo.
 
11: Ved salg/bytte av bil,så skal klubblogo fjernes umiddelbart av bilen,nytt klubbmerke kan bestilles i vår nettbutikk.
 
12: Drittslenging/mobbing etc innad i klubben aksepteres ikke!           

 

13: Umiddelbar utestengelse

Ved grove regelbrudd og/eller fysiske/materielle skader på klubbens eller medlemmers eiendeler, vil det bli iverksatt umiddelbar utestengelse uten advarsel.Du vil da personlig stå til ansvar til og dekke eventuelle skader som du selv har påført.

Alt i alt når dagen går mot slutten er vi alle opptatt av det samme, nemlig bil og gleden med å eie noe spesielt.

 
 Ønsker du og bli en del av oss i street crew,så ta kontakt :)
 
 Mvh
Street Crew Norway