Vi i Street crew Norway er en landsbasert bilklubb som er aktiv ute i bilmiljøet, der hovedfokuset ligger på deltagelse. Tilstedeværelse på internett og sosiale medier er bare et av hjelpemiddel vi bruker for å spre budskapet om oss samt og vekke interessen blandt bil intrisserte.

Klubbens mål er å samle likesinnede som har en stor interesse for biler,treff,samhold og deltagelse. Vi er ikke merkeorientert, så her er du velkommen uansett bilmerke!

 Her i klubben holder vi ingen biltyper utenfor. Det eneste vi krever er at du har en bil som er i god teknisk stand iht kjøretøyforskriftene tilsier at en bil skal være i.

Vi arrangerer selv biltreff,der andre bilklubber også er velkommen til og være med og delta på.Vi drar også på biltreff vi blir innvitert til av andre bilklubber,for og fremvise bilene våre for publikum.Samt rekrutere flere medlemmer til oss,som er over intrissert i Bilmiliøet.

 

Det å bryte barierer, ta sjangser,markedføre oss i bilmilijøet,"tagge" oss i street crew på sosiale medier (feks facebook,Instagram etc),representere oss,fremvise oss for publikum,være med på biltreff og arrangementer,samt kjøre med klubbmerket vårt på bilen din er det vi setter høyest i klubben.

Det å plages og det å til slutt få til noe, og få se resultatet av jobben for gruppen,er belønning i seg selv for alle oss i Klubben.Street crew er for oss som er opptatt av Biler,Biltreff,Midnigt Cruising og ikke minst for og bygge opp et god bilmilijø.Alle 

Alle våre medlemmer vil også få tilgang til våre rabattavtaler hos våre samarbeidspartnere.

Ønsker du og bli en del av oss så send oss en melding under "søk medlemskap" i kolonnen ovenfor.

 

Hilsen oss i Street Crew Norway